Translate

vineri, 20 septembrie 2013

Kim Hyun Joong’s ‘Inspiring Generation’ Postponed… For Jang Geun Suk’s ‘Beautiful Man’ [19.09.13]



“Beautiful Man” (traducere provizorie,scrisa de Yoo Young Ah,produsa de  Group Eight – Pineapple Holdings),drama in care joaca Jang Geun Suk ,urmeaza sa fie difuzata in luna noiembrie,dupa terminarea productiei "Secret"(KBS).” “Inspiring Generation,” cu Kim Hyun Joong, va fi amanata pentru moment.

 Group Eight,compania de productie pentru ''Beautiful Man'' a declarat pe 17 septembrie:''Beautiful Man'' se va difuza primul episod aproape de sfarsitul lunii noiembrie dupa ce ''Secret'' se incheie.
Chiar acum discutam despre casting cu KBS si pregatirea pentru filmare.

 In “Beautiful Man” este vorba despre un baiat dragut pe nume “Dokgo Ma-tae,”care fura inimile femeilor cu aspectul lui fermecator.
 El castiga mai mult de 10 de femei și primeste banii, faima, conexiune, putere, informatii, și succes prin intermediul lor.

 Dar dragostea,care demonteaza toate aceste calitati superficiale, gasește calea spre Dokgo Ma-tae printr-un personaj feminin "Botongee," ce-l învața despre dragoste.

  ''Dokgo Ma-tae" va fi interpretat de actorul Jang Geun Suk, și Lee Jang Woo se va alatura distributiei,de asemenea.

   Caracterul lui David Choi,intrpretat de Lee Jang Woo este un barbat nonconformist care il supravegheaza strict pe Dokgo Ma-tae.Cei doi se vor lupta atat de mult pentru o fata.

  “Beautiful Man” va fi difuzata dupa incheierea ''Secret'',iar “Inspiring Generation”a fost amanata.

  Lee Kang Hyun,directorul de productie a dramei KBS a comentat:In scopul de a incepe emisia in noimebrie,trebuie sa inceem filmarile in China chiar acum.Cu toate acestea din cauza unor sarbatori din China,permisiunea de a filma a fost amanata.

  El a continuat, "In cazul in care permisul de locatie este intarziat,atunc anii 1930 din Shanghai pentru fondul de drama,nu va fi cmpleta,iar acesta a fost un motiv de ingrijorare.Ne-am gandit ca,chiar daca trebuie sa amanam filmarile si sa umplem acel gol cu un alt proiect ar fi mai bine sa surprindem esenta completa a acestei noi drame.

  El a continuat sa spuna:‘Inspiring Generation’ este un film cu asteptari foarte mari,deoarece Kim Hyun Joong va juca in el,aa ca vrem sa ne asiguram ca putem arata telespectatorilor o drama completa,care va indelini aceste asteptari mari.

 “Inspiring Generation” a fost amanata din emisiunile programate la sfarsitul lunii noiembrie,iar cel mai probabil va fi difuzat anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu