Translate

sâmbătă, 23 august 2014

Prima declaratie oficiala a agentiei lui Kim Hyun Joong

KeyEast Entertainment, agenția lui Kim Hyun Joong, a dat publicitatii astazi o declarație oficială cu privire la acuzațiile de agresiune formulate recent împotriva actorului și cântărețului sud-coreean de iubita acestuia. "După confirmarea [cu Kim Hyun Joong], am constatat că este adevărat faptul ca cele două părți s-au cunoscut in anul 2012, dar relatia lor nu a început până în urmă cu câteva luni ... În mijlocul relației lor, cei doi au avut un schimb intens de cuvinte. Deși este adevărat că în avalansa de trairi emotionale lucrurile au capatat o turnura fizica, nu este adevărat că ar fi existat agresiuni fizice continue sau că ea a fost bătuta în ultimele două luni, asa cum a fost raportat", se arata in declaratia oficiala a KeyEast Entertainment, citata de allkpop.com. În ceea ce privește rapoartele medicale pe care iubita lui Kim Hyun Joong le-a depus la dosar, din care reiese ca aceasta a suferit niste fracturi costale, KeyEast a spus: "Intre cei doi a existat o singura altercatie fizica, insa acest incident nu a dus la fracturile de care se vorbeste in raportul mentionat”. Potrivit sursei citate, fracturile s-ar fi produs atunci când cei doi „se jucau în prealabil, iar a doua zi, s-au întâlnit cu cunoștințe”. „Deoarece nu pare a fi ceva anormal, prejudiciul ei nu a fost recunoscut”, sustine agentia artistului. Aceasta s-a declarat dezamagita de faptul ca rapoartele anterioare au fost unilaterale, iar materialele aparute in presa, care tin primele pagini ale ziarelor, au la baza doar aceste rapoarte, adevarul fiind exagerat. KeyEast a adăugat că Kim Hyun Joong va coopera de buna voie cu autoritatile, în scopul de a descoperi adevărul. Agentia sustine, de asemenea, ca artistul intenționează să continue să-și îndeplinească angajamentele actuale conform programul său, iar după aceea, el se va concentra pe rezolvarea acestui caz. In incheiere, agenția mentioneaza ca i-a luat o zi să-si dea seama, in mod clar, de situația in care se afla artistul înainte de a aborda rapoartele date publicitatii cu o zi inainte (pe 22 august – n.r.). De fapt, ea a avut nevoie de un ragaz pentru a lua pozitie fata de acuzatiile publice la adresa artistului sud-coreean si, mai mult decat orice, de a stabili o strategie concreta pentru a face fata atacului mediatic ce va urma, precum si „sifonarii” imaginii lui Kim Hyun Joong. Desi cazul este abia la inceput, iar in show-bizul sud-coreean exista „antecedente” (va reamintiti, cred, cazul Park Shi Hoo), este putin probabil ca un astfel de scandal sa nu-si lase totusi amprenta. Fanii lui Hyun Joong sunt, probabil, socati, majoritatea lor refuzand sa de crezare unor astfel de acuzatii, lucru firesc pana intr-un punct. Cred ca doar o ancheta minutioasa si trecerea timpului vor rezolva acest caz. Sa speram ca adevarul va fi in favoarea lui Kim Hyun Joong, altfel dezamagirea ar fi prea mare.

Cântăreţul şi actorul Kim Hyun Joong a făcut prima declaraţie oficială cu privire lascandalul în care a fost implicat recent.
Se pare că este adevărat că aceştia se cunoşteau din 2012, dar abia recent au apărut ştirile cum că se întâlnesc. Aceştia au intrat în câteva cerţi verbale, care din cauza emoţiilor s-au transformat în agresiune fizică. Reprezentanţi au negat faptul că aceasta a fost agresată constant.
Agresarea fizică s-a îtntâmplat odată. Coasta ei nu a fost ruptă din cauza acelei agresare, ci într-un alt accident în care ei doar se prosteau. A doua zi aceasta a ieşit cu prietena ei nerealizând că s-a rănit.
Internauţi comenzează:
[+136, -4] E evident că s-au chinuit să creeze acastă declaraţie. Pot să râd la partea unde spun că şi-a rupt coasta doar prostindu-se aiurea?
[+8, -3] Ce scuză patetică
[+7, -0] Îţi rupi o coastă doar prostundu-te aiurea… Se mai prosteşte din nou şi îşi rupe şi coloana? ㅋ Gribiţi-vă şi băgaţi-l în închiosare.
[+317, -22] A mai existat cineva care să îşi rupă o coastă în timp ce se prostea?
[+373, -15] Deci în concluzie el a bătut-o
Deci adevărul e că tipa şi-a luat bătaie, indiferent cât de grav sau nu a fost, el e devină pentru agresiune fizică. În cazul în care agresiunile fizice sunt dovedite se pedepsesc cu închisoare.
+


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu