Translate

vineri, 22 august 2014

Presupusa iubita a lui Kim Hyun Joong a declarat ca a depus plangere impotriva lui pentru agresiune repetata.


"Dispatch " a facut  o raportare exclusiv socanta ca presupusa iubita a lui Kim Hyun Joong a depus plangere impotriva celebritatii pentru ca ar fi agresat-o timp de doua luni.
 Potrivit raportului, presupusa iubita a lui Kim Hyun Joong, fiind denumita "A" ,a inaintat acuzatii impotriva lui Kim Hyun Joong la de politia din Songpa. Femeia a sustinut ca a suferit leziuni in urma atacurilor lui Kim Hyun Joong de la sfarsitul lunii mai pana la mijlocul lunii iulie. Doamna A a finalizat declaratia sa initiala la sectia de politie si a trimis probe ca sa demonstreze  presupusa relatie cu Kim Hyun Joong, precum si un certificat medical ce dovedeste ranile suferite.
Cu toate acestea, politia inca nu l-au adus la Kim Hyun Joong pentru interogatoriu si va trebui sa  fixeze o data pentru a-l aduce la investigatii suplimentare.

Se spune ca prietena lui ‚A’ a  declarat :”Cei doi au inceput sa se intalneasca din anul 2012 ... Dupa aceasta luna mai, au venit multe femei problematice, iar in acel timp[Kim Hyun Joong] a agresat-o grav pe "A".
„A "a raportat ca a fost lovita in apartamentul lui Kim Hyun Joong . "A", spune ca a fost lovita cu pumnii si picioarele  suferind astfel leziuni pe fata , piept, brate, si fund in timpul lunii mai(2014),fiind spitalizata 2 saptamani pentru recuperare.

In luna iulie, probleme cu femeile au venit din nou,spunandu-se  ca si- a fracturat o coasta din cauza asaltului lui Kim Hyun Joong , acesta necesitand 6 saptamani pentru recuperare.
Un prieten de-al lui „A” a adaugat:”Problemele femeii au crescut si s-au transformat intr-un atac…In ultimele luni au fost repetate batai,scuze si iertari.Cu toate acestea situatia s-a inrautatit si de aceea „A” a decis sa-l raporteze.”

Agentia lui Kim Hyun Joong, Key East Entertainment,a declarat „Am aflat acum dupa ce am citit acest articol.Va trebui sa confirmam.”
Statia de politie Songpa a confirmat ca intr-adevar a fost depusa o plangere impotriva starului.Au declarat”Este adevarat ca a fost depusa o plangere de catre cineva care spune ca este iubita lui Kim Hyun Joong.Cu toate acestea ,trebuie sa investigam mai mult.”

Inca nu a fost a „declaratie oficiala” din partea agentiei,dar aceasta a mentionat recent”Pentru ca este imposibil sa schimbam brusc  programul,concertul  din Tailand se va desfasura cum a fost stabilit,pe 24.In prezent,Kim Hyun Joong este acasa..Vom face o declaratie oficiala cu privire la aceasta problema dupa ce vom evalua cu exactitate situatia.”

김현중 (Kim Hyun Joong) hwaiting!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu