Translate

vineri, 29 august 2014

Noi dezvaluri in cazul Kim Hyun Joong


Cazul abuzurilor la care se pare ca ar fi fost supusa iubita lui Kim Hyun Joong de catre artist continua sa ridice controverse. Pe de-o parte sunt declaratiile fetei si raportul depus de aceasta la dosar (care cuprind si expertiza medicala) iar, de cealata parte, pozitia agentiei Key East Enetrtainment destul de evaziva si care, in loc sa lamureasca lucrurile, ridica si mai multe semen de intrebare. Se stiau din 2012, dar au inceput sa se intalneasca abia acum cateva luni? Ranile fetei au fost facute “in joaca”? Nu a fost vorba de agresiuni fizice continue, intre cei doi existand doar o singura altercatie fizica? Dezamagirea fata de faptul ca media a folosit informatiile din raport, declaratiile fetei, cu alte cuvinte doar ale uneia dintre partile implicate in acest caz, manifestata de agentia artistului – cam la asta s-a redus pozitia Key East Entertainment pana in prezent. De partea celalata, Dispatch – principal sursa a acestor informatii - a revenit zilele acestea cu noi dezvaluiri (imagini și schimburi de texte între cele două parti), argumentandu-si, astfel, pozitia împotriva declarației Key East.
Prima problem ape care Dispatch incearca sa o rezolve: de cat timp se intalneau cei doi?
In ciuda declaratiei oficiale a Key East, Dispatch a dat publicitatii imagini care-i infatiseaza pe cei doi in luna aprilie a anului 2012, in casa lui Kim Hyun Joong din Cheongdamdong, precum și fotografii din martie 2014 (doua dintre ele in timpul unei intalniri într-un restaurant în timp ce el filma pentru „Generation of Youth”). Mai mult, in luna august a anului trecut, „domnisoara A” a fost vazuta la nunta fratelui mai mare al lui Hyun Joong. Vorbim, deci, de anul 2013. In plus, chiar la începutul acestui an, cei doi s-au bucurat de o intalnire la un teren de golf, pe insula Jeju. Pe langa fotografii, au existat, dupa cum spuneam, si schimburi de texte. „Domnisoara A” a aratat astfel ca, chiar și în 2013, el a trimis continuu mesaje text de genul: " „Mi-e dor de tine!"," Te iubesc!"," Hai să trăim împreună!", etc. Fata a aratat, de asemenea, că în luna august a acestui an, Kim Hyun Joong i-a trimis urmatorul mesaj (din care reiese ca cei doi erau destul de apropiati): "Imi pare rău. Sper sa redescoperi (cu sensul de a recupera) cei doi ani pe care i-ai pierdut. Eu chiar asta simt (Chiar sunt sincer in ceea ce spun)”. Concluzia celor de la Dispatch este ca explicatia Key Est este mai mult decat lacunara si se pare ca cei doi formau un cuplu de cel putin un an de zile.
Al doilea semn de intrebare ridcat de sursa citata este cel pe care si l-au pus, probabil, toti cei ce au citit declaratia oficiala de zilele trecute a Key Est, si anume: ce insemna faptul ca lucrurile au luat o turnura fizica/violenta? Dispatch dezvaluie ca iubita lui Hyun Joong i-ar fi cerut acestuia explicatii in legatura cu o alta femeie (o presupusa relatie) si ar fi vrut sa se desparta de el, insa el i-ar fi replicat solictitanu-i sa-i spuna de ce il tot suspecteaza (de infidelitate) inainte de a folosi mainile si picioarele pentru a o lovi (aici nu mi-e clara traducerea din coreeana in engleza). Acesta este momentul in care au fost dezvaluite alte mesaje-text. “Domnisoara A” a scris: "Tot corpul meu este acoperit de vânătăi ... Ma doare. Sunt atât de supărata din cauza asta. Am fost bătuta până la punctul de-abia a mai fi in viata. De ce a fost nevoie sa fiu lovita astfel?" Potrivit Dispatch, replica lui Hyun Joong ar fi fost urmatoarea: „Imi pare rau”, „Sa o terminam acum”, „Din cauza ta, ma simt de parca am vazut o parte din mine pe care n-o mai vazusem de cativa ani”. Ulterior, dupa concertul din Japonia, el a trmis un mesaj in care isi cerea scuze: „Nu stiu de ce am facut-o (la bataie se refera), cand am ajuns sa-mi para rau in mai putin de o zi. Sper ca vanataile si durerea sa treaca repede. Imi pare sincer rau”.
Un alt semn de intrebare ridicat de sursa citata este daca abuzul fizic la care a fost supusa fata s-a petrecut doar o singura data sau au mai existat astfel de momente. În vreme ce Key East a recunoscut doar un singur incident caracterizat printr-o lupta fizica pe 30 mai (anul curent), „domnisoara A” a spus că totul a început la sfârșitul lunii mai și ea de fapt a fugit până la sfârșitul lunii iulie (aici banuiesc o alta problema legata de traducere). Potrivit plângerii depuse la secția de poliție Songpa, pe parcursul celor doua luni (mai-iulie), "au existat mai mult de trei runde de atac fizic, mental, și psihologic". Dispatch a ajuns, astfel, la concluzia ca, din cate se pare, Kim Hyun Joong a tinut cont doar de numarul loviturilor aplicate iubitei, în timp ce fata a numarat momentele in care acesta a folosit forta asupra ei.
Unul dintre cele mai serioase semne de intrebare ridicate de acest caz se refera la fracturile costale suferite de fata in vreme ce cei doi „se jucau in prealabil”, dupa cum a sustinut agentia Key East. Fata a negat ca ranile suferite la coaste ar fi avut loc cand cei doi se jucau; ea sustine ca a fost batuta in timp ce au avut o disputa/s-au certat in legatura cu problemele pe care artistul continua sa le aiba cu femeile (se pare ca fata il suspecta ca o inseala sau ceva de genul). Conform inregistrărilor de la spitalul la care fata s-a prezentat ulterior acestui abuz, se pare că ranile suferite de aceasta la coaste ar fi avut loc la aproximativ 50 de zile de la momentul cand a fost abuzata prima data. Prin urmare, Dispatch sustie ca cei de la Key East au gresit atunci când au spus ca aceste rani s-ar fi produs anterior, atunci când cei doi se jucau. De altfel, orice om normal la cap se intreaba in ce mod se poate juca un cuplu de tineri indragostiti astfel incat, in urma acestui act, sa rezulte niste coaste fracturate.
@kimhyunjoongromania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu