Translate

luni, 11 mai 2015

[ENG/RO]Kim Hyun-joong paid $500,000 to girlfriend claiming miscarriage

Kim Hyun-joong's lawyer on Monday dismissed reports that the singer-actor's former girlfriend had a miscarriage as a result of domestic violence before their legal dispute.
The lawyer told a local media outlet that Kim had already paid 600 million won ($549,700) in a settlement last year.
"Kim's former girlfriend threatened that she would make him a violent offender who had caused a pregnant woman to miscarry, which frightened Kim and he passed on the settlement," said the lawyer.
Kim was not certain if his former girlfriend, surnamed Choi, was indeed either pregnant or had miscarried. He had solely communicated with her about the issue via text message, according to the lawyer.
"If her claims are false, it's blackmail. Even if they are true, the matter has already been closed with the paid settlement, so it's a case of defamation," said Kim's lawyer, who said he was involved in discussions how to legally respond to the matter.






RO:

Avocatul lui Kim Hyun Joong a negat faptul ca fosta iubita a lui KHJ a avortat spontan, ca urmare a violentei , inainte de disputa lor juridica.
Avocatul a declarat presei locale ca Kim a platit deja 600 de milioane de woni (549.700 dolari), intr-o aranjament de anul trecut.
"Fosta iubita a lui Kim  l-a amenintat ca il va face un infractor violent cauzand unei femei insarcinate  avort, fapt care l a speriat Kim si au solutionat problema", a spus avocatul.
Kim nu a fost sigur daca fosta lui iubita, supranumita Choi, a fost intr-adevar insarcinata sau a pierdut sarcina. El a comunicat numai cu ea despre problema prin mesaje, in conformitate cu avocatul.

"Daca declaratiile ei sunt false, este santaj. Chiar daca sunt adevarate, problema a fost deja inchisa cu  platirea prejudiciului, asa ca este un caz de defaimare", a declarat avocatul lui Kim, care a spus cum vor raspunde  din punct de vedere legal problemei.

Un comentariu:

  1. Sa se rezolve problema legal. Dupa ce a fost santajat, el a preferat sa mai traiasca cu ea inca cateva luni pentru ca ea sa aiba noi motive pentru a mai obtine niste bani. I-o fi facut ceva vraji, pentru ca un om normal in situatia data nu ar fi stiut cum sa rupa imediat orice relatie. Nu a vut familie si prieteni cu care sa se sfatuiasca in aceasta problema ? Imi pare rau de el dar este rezultatul propriilor actiuni.

    RăspundețiȘtergere