Translate

miercuri, 3 septembrie 2014

Kim Hyun Joong a admis că şi-a lovit iubita

Body Image
Kim Hyun Joong a ieşit din sediul poliţiei după mai multe ore de investigaţii.
Acesta a fost văzut la o staţie de poliţie din Seoul pe 2 septembrie, unde a stat 3 ore şi 50 de minute. Atunci când a fost bombardat de întrebările jurnaliştilor la ieşire acesta a declarat “Îmi pare rău. Voi continua investigaţiile.”
În timpul întrebărilor acesta a declarat “Chiar dacă este adevărat că mă i-a valul când vine vorba despre o ceartă, am lovit-o o singură dată, restul (acuzaţiilor) sunt false.
Reprezentantul poliţiei a spus “Chiar dacă avem diferite dovezi, o vom aduce pe domnişoara A. Mai multe investigaţii sunt necesare.”
Despre coasta ruptă a acesteia, el a declarat că s-a întâmplat în timp ce se prosteau iar el nici măcar nu a avut idee de acest lucru.
Se pare că mulţi cred că acesta minte în continuare, având în vedere dovezile date şi felul în care vorbeşte despre aceste lcururi. Din cauza statutului de actor este capabil să mintă fără să schiţeze nici o emoţie şi asta îl ajută.
De asemenea oamenii sunt de părere că acesta trebuia să îşi admită fapta, dacă a lovit-o odată sau de două nu contează, ci contează că a facut-o.
@kpopromania

Un comentariu:

  1. Ai mai multa grija de tine in viitor si alege cu mai multa grija prietenii. In viata se pot intampla lucruri cu mult mai rele. Fii puternic !

    RăspundețiȘtergere