Translate

marți, 2 septembrie 2014

Kim Hyun Joong în faţa presei pentru prima oară de la scandal

Kim Hyun Joong a apărut pe 2 septembrie în faţa presei, pentru prima dată după scandal.
Acesta a fost fotografiat de media în timp ce se îndrepta către staţia de poliţie pentru a fi investigat. El a fost întrebat despre caz şi dacă are ceva de spus cu privire la ceea ce se întâmpă, dar acesta a fost tăcut şi nu a scos nici un cuvând în faţa presei.
Un reprezentant al domnişoarei A, a dezvăluit “Kim Hyun Joong trebuie să îşi admită faptele mai întâi. Trebuie să se gândească la ceea ce a făcut şi să arate faptul că îi pare rău. Întrebările pentru acesta vor fi puse pe durata întregii nopţi. Plănuim să îl întrebăm despre acuzaţiile făcute la adresa sa.”
Domnişoara A, iubita lui, a declarat că de la începutul lunii mai a acestui an, Kim Hyun Joong a lovito pe aceasta de mai multe ori, cauzându-i mai multe lovituri şi chiar fracturi. Tot iubita lui a declarat că nu îşi doreşte despăgubiri monetare din partea acestuia ci scuze.
S-a declarat că dacă toate cele declarate de fosta lui iubită sunt adevărate, acesta ar putea petrece şapte ani în închisoare sau să plătească o amendă 10,000 de dolari.
@kpopromania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu