Translate

marți, 23 septembrie 2014

[ENG/RO]KIM HYUNJOONG’S ASSAULT CASE TO MOVE TO FINAL PROSECUTION


Kim Hyunjoong’s assault case will be moving through to final prosecution.
Kim Hyunjoong’s assault case that was brought to light a few weeks ago appears to be coming to a formal close as it has been announced that the parties will be moving through to final prosecution. 
Three of the four charges that were filed - including a rib fracture - were eventually dropped by “A” herself following Kim Hyunjoong’s apology to her. However, as the artist admitted to one of the charges and the physical assault was supported with ample medical proof, the case must proceed. 
An official police statement will be released in approximately two weeks. 
The artist had released a public statement to his fans as well as cancelled the Beijing stop of his world tour as a response to the controversy. 

Source: Star News

Cazul lui Kim Hyunjoong va inainta catre urmaririea penala definitiva. 

Cazul agresiunii in care este implicat Kim Hyunjoong, care a fost scos la lumina acum cateva saptamani, pare a fi oficial aprope de sfarsit asa cum a fost anuntat ca partile vor inainta catre urmarirea penala definitiva.. 

Trei dintre cele patru acuzatii care au fost depuse - inclusiv fractura de coaste - au fost in cele din urma retrase de catre "A"  in urma scuzelor lui Kim Hyunjoong. Cu toate acestea,  artistul a recunoscut  una din acuzatii si agresiunea fizica care a fost sustinuta cu dovezi medicale ample,cazul trebuie sa continue. 

O declaratie oficiala a politiei va fi anuntata in aproximativ doua saptamani. 

Artistul afacut o declaratie publica pentru fanii lui, precum a si  anulat concertul din Beijing din turneul sau mondial ca un raspuns la controversa. 



Un comentariu:

  1. Multumesc pentru postare si traducerea in limba romana. Astept sa se termine in cel mai fericit mod acest caz nefericit.

    RăspundețiȘtergere